Mi smo Plakatt.

aboutus_badge

Plakatt je nastao iz potrebe i želje da se reši pitanje na umu svake mlade osobe — „šta ima u gradu?” Na Plakattu sami korisnici postavljaju događanja, prave planove, ostavljaju utiske i razmenjuju video snimke i fotografije. Sa Plakattom je lakše organizovati događanja, kada ljudi znaju za vaše planove mogu vam se lakše i pridružiti, a u trenucima dosade uvek je zgodno znati gde je ekipa.

fotografija Plakatt ekipe

Marko Anastasov

60mph developer

Ljubitelj Rubina i Šina, šeširdžija i open source gari, zadužen za higijenu. Pravi fotografije, čeka da mu poraste drvo.

Marko na Plakattu →

Darko Fabijan

Friendly badger

Detinjstvo proveo uz Commodore 64, pubertet uz Duke Nukem 3D i C++. Ovih dana piše Ruby i gleda u nebo. Do sada nije bio hapšen.

Darko na Plakattu →

Dragan Babić

Partygoer extraordinaire

Dizajn i HTML/CSS, sluša muziku, vegetarijanac, street art, mrzi telefon, skateboarding, piše blog, ne zna šta će biti sutra.

Dragan na Plakattu →

Petar Perović

Design mamlaz

Čuveni bubnjar, poznat po citatu: ❝Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit❞.

Petar na Plakattu →

Rendered Text i Superawesome

Aboutus_logos

Rendered Text su Marko i Darko, programeri.
Superawesome su Petar i Dragan, dizajneri. Ova cenjena mlada gospoda dele kancelariju u centru predivnog Novog Sada, gde je i nastao Plakatt, u trenucima dosade kada se nije moglo saznati da li ima zanimljivih događanja i ko gde ide te večeri. Posle meseci mukotrpnog rada odlučili smo ustupiti servis svima kako i vi ne biste imali istih problema. Hvala nam.

Prati blog →

Novosti i zanimljivosti o servisu. Pokupi feed.

Kontaktiraj nas →

Može email, pošta, golub…