Sounds of Struggle II

Drugo izdanje mini festivala Sounds of Struggle, u organizaciji SKC-a i Balkanrocka, održaće se u petak, 13. novembra u klubu Studentskog Kulturnog Centra na Pravnom fakultetu u Nišu. Kao domaćini sviraće Embrio Shpayz i Navta Kriejtiv Kru, dok kao gosti dalaze Hate-Tech iz Zaječara i Rain Delay iz Beograda.

Koncert počinje od 20 časova. Karte se u pretprodaji mogu naći od 1. novembra u niškim prodavnicama CD Sound (podzemni prolaz) i Happy House (tržni centar Kalča) po ceni od 200 dinara, dok će se na dan koncerta prodavati na ulazu po ceni od 250 dinara.

O izvođačima:

Rain Delay – beogradski fusion metal benda. U Nišu su svirali dva puta, ali će ovo biti do sada njihov najveći koncert u ovom gradu. Izdali su dva studijska albuma i snimali muziku za fim “Who the fuck is Milos Brankovic?”. Do sada su dva puta nastupali na EXIT festivalu (2006. i 2009.)
http://www.myspace.com/raindelay

Hate-Tech – industrial/metal bend iz Zaječara. Na 42. Zaječarskoj gitarijadi osvojili su nagradu publike. Prošle godine objavili su demo Erased.
http://www.myspace.com/hatetech

Embrio Shpayz – perspektivan i mlad niški nu-metal sastav. Postoje od 2007. godine i postavu čine Zack, Mire, Tasa, Cope i Dare.
http://www.myspace.com/embrioshpayz

Navta Kriejtiv Kru – alternativni rok sastav iz Niša nastao 2006. godine nakon raspada tada popularne grupe Mamuti. Poznati su po šaljivim pesmama “Orasi i Med” i “Žal za kompjuter”.
http://www.myspace.com/navtakriejtivkru

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Novosti o događaju (1) Sve

  1. vladimirbalt pre preko 8 godine:

    Nova verzija opisa.

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

Sounds of Struggle II, Studentski Kulturni Centar (SKC - Niš), Niš

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →