Vaspitanje bez muke - predavanje Milice Novković u Novom Sadu

Kako vaspitavati bez kazne i nagrade? Kako odgajati potomstvo koje živi, radi i uči s ljubavlju? Kako do zdrave i složne porodice? Kako da porodica postane najsigurnija kuća na svetu?

Predavanje o “vaspitanju bez muke” g-đe Milice Novković, autorke popularnog PORODIČNOG BUKVARA, održaće se u četvrtak, 16. decembra 2010. godine od 19,00 časova u prostoru Eduka Centra u ul. Mite Ružića 1 u Novom Sadu. Predavanje je namenjeno SVIM roditeljima koji žele da saznaju šta je to stvaralačko vaspitanje i kako da se oslobode autoritarnih vaspitnih modela. Poželjno je da roditelji na predavanje dođu sa svojom decom.
Organizator predavanja je Dečiji kulturni centar u Novom Sadu. Ulaz je slobodan.

“Stvaralačko vaspitanje je emocionalni uticaj čoveka na čoveka, u dužem vremenskom periodu, u odsustvu autoritarnih vaspitnih modela… Odsustvo pet vaspitnih modela uspostavlja emocionalnu harmoniju, tako što se iskrivljene izvorne emocije vraćaju u svoje prirodno stanje… Stvaralačko vaspitanje je jedan od puteva koji je namenjen čoveku i porodici ako žele da brzo i uspešno transformišu autoritarnu, nečovečnu u stvaralačku, čovečnu svest…”

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

Vaspitanje bez muke - predavanje Milice Novković u Novom Sadu, Eduka Centar, Novi Sad

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →