The GIFT + Dark Clubbing

“Novosadska kaver petorka izvodeći edukativni muzički sadržaj, britanski rokenrol 80-ih i 90-ih, donosi srpskoj publici autentičan scenski nastup baziran na plesnim pokretima velikih muzičkih ikona. Na ovim prostorima najzad se, sem pukog sviranja ili „skidanja” pesama, moglo osetiti nešto malo više magije u muzici. Insistiranje na interakciji s auditorijumom, prisnosti koja istovremeno šokira prisutne lascivnim i grotesknim pokretima, probijanjem barijere stage-a, čestim silaženjem u publiku, i najzad, fizičkim dodirom sa slobodnijim fanovima koji se odlično provode. Ovakvi dogadjaji su imitacija nečega što se nekada stvarno odigravalo u klubovima u Britaniji, kao i uspešan beg od surove srpske stvarnosti.”… PPRESC- Aleksandar Vukelić

29. januara u klubu Route 66, posle dugo vremena, ponovo će nastupiti novosadski tribute bend The Gift, koji je napravio pauzu u radu zbod selidbe pevača u London!
The Gift će svirati svoj dobro poznati repertoar, koji se sastoji od vrlo autentičnih izvedbi pesama bendova kao što su The Cure, Depeche Mode, Davide Bowie, Joy Division, Suede, Morrisey, Placebo, Oasis, Coldplay, Muse, Sisters of Mercy, The Smiths, Iggy Pop, Nick Cave i mnogi drugi!
Pre svirke i u pauzama između blokova, Dark Clubbing će puštati post-punk i synth pop!
Svi koji su do sada bili na svirkama ovog benda, znaju zašto je ova prilika da ih ponovo, ili po prvi put, čujete, nešto što se ne sme propustiti!
Vidimo se tamo!

Upad 250 din

Pretprodaja karata od srede (26.januar)-200din u klubu Route66.
Rezervacije na tel:063/54-77-77

http://route66-ns.com/

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Planiraju posetu (2)

Novosti o događaju (1) Sve Video (1)

  1. fanuchi pre oko 7 godine:

    učitaj video

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

The GIFT + Dark Clubbing, Route 66, Novi Sad

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →