DJ Marko Nastić & FlatFunk&DJ Filip A.&Maximinus/Strahinja

Ko? DJ Marko Nastić & FlatFunk&DJ Filip A.&Maximinus/Strahinja
Kad? 12.03.2011.
Koliko? 10 KM – karte u prodaji u DFK pubu

Marko Nastić, jedan od najboljih srpskih DJ-eva, počeo se baviti muzikom još kao 14-godišnjak. Zanimljivo je da je još kao maloljetnik imao rezidencije u beogradskim klubovima “Industria“ i “Omen“. Danas iza sebe ima mnoštvo nastupa po čitavom svijetu. Sarađujući s mnogim gradskim DJ-ima, postao je ključno ime za promociju srpske techno scene. Susret sa Slovencima Umekom i Kanzyanijem označio je početak njegove međunarodne karijere.

Veliku ulogu u karijeri imao je i DJ Rush, kao i najjača evropska booking kuća “Kne’ Deep“ koja je usmjerena na tvrđi techno i zahvaljući kojoj je Nastić imao prilike nastupati sa svim velikanima techna i obići sve veće europske gradove. Također, radio je i remixe za Martina Harea za “Dark House Music”.

Na svojoj prvoj turneji izvan Evrope, Marko je bio u Brazilu 2000. godine. Od tada ima turneju tamo svake godine, ali i po cijeloj južnoj Americi.

Obožavatelji ove vrste zvuka ni ovaj put neće pogriješiti ako dođu poslušati Marka jer je za Banjaluku pripremio kako kaže “specijalno ludilo kao i uvijek“.

FlatFunk – http://www.facebook.com/group.php?gid=34532686667

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

DJ Marko Nastić & FlatFunk&DJ Filip A.&Maximinus/Strahinja, DFK, Banjaluka

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →