Alabama song, proba predstave

Šta je talenat? Kako žena u senci velikog pisca može da ostvari sebe ako ima velike ambicije i kako izgleda kad takva osebujna ličnost postane žrtva medija i popularne kulture? Ovo je tragična priča o Zeldi Ficžerald, supruzi jednog od najvećih američkih pisaca – Skota Ficdžeralda.

Ovaj tekst opisuje sadržaj predstave, čija će premijera biti izvedena na sceni Novosadskog pozorišta 10. juna 2011. godine. Publika Noći muzeja imaće jedinstvenu priliku da prisustvuje kreiranju ove predstave i razgovorima autorske ekipe; da sazna o čemu i na koji način reditelj razgovara sa glumcima, kao i da se uključi, pita i razgovara sa rediteljem i glumcima na čajanci u pauzi probe (22-23h).

P.S. Sve predstave Novosadskog pozorišta titluju se na srpski jezik. I ovaj program u Noći muzeja biće dvojezičan – na mađarskom i na srpskom jeziku.

Alabama song
Reditelj: Rahim Burhan. Igraju: Emina Elor, Ištvan Kereši, Irena Abraham, Atila Giric, Gabriela Crnković, Edit Farago, Gabor Pongo, Atila Nemet, Aron Balaž, Zoltan Širmer, Silvia Križan, Daniel Husta, Tamaš Hajdu, Daniel Gomboš, Melinda Jaškov, Agota Silađi, Terezia Figura, Atila Mađar.

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

Alabama song, proba predstave, Novosadsko pozorište / Ujvideki sinhaz, Novi Sad

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →