The Good Guys, Dee Face, Jackie Dagger & Rasheed

PDP convention predstavlja:

THE GOOD GUYS DJ SET

The Good Guys poznati su po svom atraktivnom živom nastupu koji kombinuje isključivo autorsku muziku i sinhronizovanu videografiju. Inspirisani retro zvukovima i estetikom sint-popa, fanka i brejkdensa, dinamični duo donosi pravi odgovor na rad elektronskih velikana kao što su Daft Punk ili Chemical Brothers. Ove “disko nindže” imaju više od 30 autorskih pesama i veliki broj remiksa, kao i dugu istoriju nastupa sa nekim od najvećih imena elektronske scene. Svoju karijeru započeli su setom na Exit festivalu u julu 2008. godine, a do sada su nastupali sa klupskim velikanima poput Terencea Fixmera, Hot Chipa, Gorillaz Sound System, Martela, Adama Freelanda i mnogim drugima. Poslednji u nizu fenomenalnih nastupa bio je u Beogradu, 24. aprila 2010, rame uz rame sa bendom Faithless.
http://soundcloud.com/goodguysthe

DEE FACE

U svojoj dugogodišnjoj karijeri, koja i dalje ima uzlaznu putanju, Dee Face je svoje numere puštao u mnogim klubovima u Srbiji i regionu. Delio je mix pult sa eminentnim svetskim dj-evima kao što su: Tiga, Sven Vath, Dubfire, Umek, Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo, James Zabiela, Anja Schneider, Guy Gerber…
Počeo je sa dj-ingom 1999. godine i bio je rezident u par novosadskih klubova.
2002. godine postaje suosnivač jedne od vodećih novosadskih organizacija Happynovisad, a 2003. godine priključuje se realizaciji EXIT festivala i do danas je uključen u realizaciju mnogih projekata koje organizuju EXIT i Happynovisad.
Muzički pravci koji se mogu naći u njegovom setu su od house-a prožetog mnml zvukom pa sve do smelih izleta u experimentalnije vode.
http://soundcloud.com/difejs

JACKIE DAGGER

Boris Đerman aka Jackie Dagger je mladi student fotografije iz Novog sada.
Gitarskom muzikom se bavi već više od 10 godina.
Ljubav prema elektonskoj muzici se desila davnih 2000-ih kada je d’n’b bio u totalnom usponu, ali je kao dj počeo sa radom pre 3 godine.
Iza sebe ima nastupe u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci, Zagrebu, Rijeci, Sarajevu…
Muziku koju pušta se svodi na UK garage, UK funky, house, dubstep, grime.
http://soundcloud.com/jackiedagger

RASHEED

On je Rasheed. Takođe i Boca. Ponekad i Bojan. Pušta uglavnom dubstep i svu ostalu cool muziku. I bavi se fotografijom. I pevač je i ima bend. Kažu da je 1/4 ciganin. Novi Sad mu je kuća. Voli Betmena, zombije, obuću, sk8, poker, žongliranje, da kaže “NE” pre nego što neko završi rečenicu, pse, kafu…
http://soundcloud.com/dj_rasheed

Žurku organizuje PDP convention povodom zatvaranja ovogodišnjeg kongresa. http://pdpconvention.com/

——————————————————

Start: 22h
Ulaz: 200 din

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

The Good Guys, Dee Face, Jackie Dagger & Rasheed , Route 66, Novi Sad

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →