TRIGGER – promocija novog albuma

Grupa Trigger predstavila je novo izdanje pod nazivom „Ex“. Radi se o albumu obrada rok pesama sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Izdanje će biti plasirano putem interneta u nekoliko etapa. Prve pesme će od sredine aprila biti dostupne za besplatan download na sajtu triggerband.net. Na Youtube kanalu grupe Trigger www.youtube.com/user/TriggerVideo već može da se čuje obrada pesme „Kurvini sinovi“ kultnog benda Azra.

-Potrudili smo se da pesme koje smo obradili žanrovski što manje liče na originale. Videćemo kakvu će to reakciju izazvati. Prvi spot koji će obeležiti album „Ex” biće snimljen za pesmu “Ne veruj u idole” grupe Piloti,a plasiraćemo ga tokom aprila, izjavila je Milena Branković, pevačica grupe Trigger.
U promociju albuma „Ex” Trigger će uključiti umetnike koje inspiriše rok muzika:

- Sve što se tiče promocije našeg muzičkog izdanja sprovešće, nazovimo, mini udruženje ljudi koji u Srbiji predstavljaju rok kulturu. Za sada smo ostvarili saradnju sa dizajnerima i fotografima među kojima su i Maria Margoth, Marija Đorđević, Vladimir Petrović, Sibin Arsenijević, dodaje Milena.

Sa prethodnim izdanjem „Ljubav“ grupa Trigger je osvojila regionalnu nagradu „Indexi“ u Sarajevu, nagradu slušalaca radio stanice Beograd 202 kao i zvanje „Otkriće godine“ na godišnjim nagradama koje je dodeljivala TV Metropolis. Bend je uvršten na kompilacioni CD njujorške “Hard Rock Radio Live“ stanice, a video spotovi za pesme „Jedan dan“ i „Više neće biti nas“ su bili na prvim mestima domaćih top lista.

www.triggerband.net
www.myspace.com/bandtrigger
www.facebook.com/bandtrigger

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Planiraju posetu (1)

Novosti o događaju (1) Sve Video (1)

  1. Klub Route 66 Novi Sad pre skoro 7 godine:

    učitaj video

    Trigger - Ena

    Grupa Trigger, pesma "Ena", sa novog izdanja "Ex", albuma obrada pesama EX YU rock scene. Album će biti objavljivan u više delova, a prvi će biti dostupan za besplatno skidanje sa internet stranice benda www.triggerband.net sredinom aprila.
    Pesma je originalno objavljena na albumu "Bolero" grupe...

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

TRIGGER – promocija novog albuma, Route 66, Novi Sad

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →