On-line škola gitare

PRVA ON-LINE ŠKOLA GITARE U SRBIJI!
Poziv za prijavljivanje

S ponosom vas obaveštavamo da Muzički i edukativni centar „Carpe diem“ iz Novog Sada organizuje prvu On-line školu gitare u Srbiji.
Za 50 mladih uzrasta od 14 do 35 godina sa teritorije Vojvodine, tromesečna On-line škola gitare (15.juli – 15.oktobar) biće potpuno besplatna.

Sve što je potrebno za sticanje znanja je internet konekcija, gitara i želja za učenjem. Polaznici će tokom kursa ovladati osnovnim gitarskim tehnikama, naučiti nekoliko kompozicija moderne gitarske muzike (rock, pop, blues, metal) i steći osnovna znanja iz teorije i istorije muzike. Na kraju kursa polaznici će polagati završni ispit i dobiti diplome.

Atraktivnost On-line škole gitare čini svakako gitara kao najpopularniji instrument, program sastavljen od kompozicija najkvalitetnije moderne muzike koje će se tokom kursa obrađivati i pristupačnost mesta održavanja kursa (internet). Kvalitet samog kursa i njegove realizacije garantuje renome i 15-godišnje iskustvo Muzičkog i edukativnog centra ’’Carpe Diem’’.

Učestvovanje u ovom kreativnom edukativnom programu omogućeno je mladima iz cele Vojvodine, kao i svim socijalno ugroženim osobama i osobama sa invaliditetom koje će se kroz ovaj program aktivno uključiti u život zajednice. Ovladaće korisnom veštinom, razviti motoriku, memoriju i koncentraciju, proširiti svoje znanje i ličnost i što je najvažnije, na kreativan i koristan način će provesti svoje slobodno vreme.

Svi zainteresovani dodatne informacije o načinu prijavljivanja mogu potražiti na našem web sajtu http://www.meccarpediem.com/, Facebook stranici http://www.facebook.com/pages/Music-and-Educational-Center-Carpe-Diem/213130115376810, pisati nam na adresu [email protected] ili se informisati putem telefona 066/427-272.

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Planiraju posetu (1)

Novosti o događaju (2) Sve Izmene (2)

  1. Muzički i edukativni centar "Carpe diem" pre skoro 6 godine:

    Promena slike.

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

On-line škola gitare, MEC (Muzički i edukativni centar) "Carpe diem" , Novi Sad

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →