DIMENSIONS FESTIVAL 2013 Launch Party Novi Sad

Petak 02. Avgust 2013.
Skipper Yachting Club
Ribarsko Ostrvo

X-COAST
NECONE
M-TECH
RASHEED
LEMON

Cena ulaznice: 200 rsd do 00:00 / 300 rsd od 00:00

Dimensions festival je novi festival elektronske muzike koji se održava na jedinstvenoj lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule, u organizaciji britansko-hrvatskog tima koji je zaslužan za globalni uspeh Outlook festivala.
Nakon uspešnog rasprodanog prvog izdanja prošle godine, Dimensions festival se vraća u magični ambijent napuštene tvrđave od 05. do 09. septembra, predstavljajući najbolje od elektronske underground muzičke scene.

Koncert otvaranja Dimensions festivala održaće se u u sredu 04. septembra u pulskoj Areni. Održavajući se u jedinstvenom okruženju zidina dve hiljade godina starog amfiteatra i jednog od šest najvećih u svetu, nastupiće Bonobo i njegov live bend, na koncertu kojim će započeti Dimensions festival – okupljalište najboljeg od ekspresivne elektronske muzičke scene.

Cilj Dimensionsa i ekipe koja stoji iza njega je, da i ove godine kreiraju jedinstveni festivalski događaj i doživljaj pažljivo birajući program koji okuplja svetske muzičare, izvođače, producente, DJ-e i soundsysteme elektronske underground muzike za nekoliko hiljada posetilaca iz više od pedeset zemalja sveta.
Saradnja Dimensionsa sa najprogresivnijim izdavačkim kućama kao što su Eglo, Aus, Hypercolour, Non-Plus, Dial, Hessle Audio, Ostgut, Exit, Leisure Systems i Tri- Angle, sigurno će dodatno doprineti statusu i kredibilitetu ovog jedinstvenog i drugačijeg festivala.

Osim po svom progresivnom i kvalitetnom programu, Dimensions je poseban i zbog festivalske lokacije i atmosfere kakvih je malo na svetu. Smešten na malom poluostrvu Punta Christo i u istoimenoj tvrđavi s pogledom na Nacionalni park Brioni i pulski zaliv, na nekoliko živopisnih bina unutar tvrđave pod nazivima Fort Arena 1, Mungos Arena, Ballroom i Courtyar, te van tvrđave – Outside of the Fort i The Moat, na dnevnoj bini na plaži i na brojnim party brodovima, festival ostavlja utisak zasebnog bajkovitog sveta. Sa nekoliko hiljada posetilaca za vreme festivala, napuštena odbrambena tvrđava iz 19. veka i njena okolina pretvaraju se u pravi mali multikulturalni gradić. Okružen prirodnim lepotama i u blizini grada Pule, omogućuje posetiocima da osim u muzici, festivalskoj atmosferi, suncu i moru uživaju u bogatoj kulturno-istorijskoj baštini i brojnim drugim gastronomskim, zabavnim, kulturnim i turističkim sadržajima.

Povoljnije ulaznice za koncert otvaranja po ceni od 135 kuna (oko 2 500 dinara) i festivalske ulaznice po ceni od 750 kuna (oko 12 000 dinara) za posetioce iz Srbije možete nabaviti putem interneta na www.dimensionsfestival.com i na www.pozitivanritam.hr.

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Planiraju posetu (2)

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

DIMENSIONS FESTIVAL 2013 Launch Party Novi Sad, Yahting club Skipper, Novi Sad

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →