SVEČANO OTVARANJE 9. KIDS FEST-a

Druženje se prvotimcima fudbalskog kluba „Partizan“, Sašom Markovićem i Milošem Ostojićem, animatorima i mađioničarima u subotu 12. oktobra u bioskopu „Cineplexx Delta City“
U ponedeljak 14. oktobra u 11:30h u Domu sindikata 9. Kids fest se svečano otvara uz zabavni program i film „Mirko nemirko“

9. Dečiji filmski festival Kids fest svečano će biti otvoren 14. oktobra, a u subotu, 12. oktobra, kao priprema za početak ovog jedinstvenog festivala, održaće se žurka zagrevanja u bioskopu „Cineplexx Delta City“.

Od 14 do 17 časova u holu ispred bioskopa posetioci će se družiti sa ambasadorkom festivala, glumicom Jelenom Jovičić, animatorima iz grupe „Čigra igra“ i mađioničarima, a specijalni gosti žurke biće fudbalski klub „Partizan“ i njegovi prvotimci, Saša Marković i Miloš Ostojić.

„Partizan“ se pridružuje Kids festu u cilju promovisanja dobre zabave, pravih vrednosti i fer pleja. Baš kao što deca, sa svojim roditeljima, podržavaju igrače sa tribina, i bodre ih na utakmicama, tako će i sada moći da se druže sa predstavnicima kluba, Markovićem i Ostojićem, od 15 do 15: 30h, i dobiju autograme i poklone povodom početka školske godine.

Crno – beli štand biće mesto za zabavu i predstavljanje jednog od najvažnijih sporednih stvari na svetu kako na žurci zagrevanja 12 oktobra od 14 do 17h, tako i tokom Kids festa, u Domu sindikata, od 14. do 20. oktobra.

9. Kids fest svečano će 14. oktobra u 11:30 u Domu sindikata otvoriti ambasadorka festivala Jelena Jovičić. Na otvaranju je upriličen i zabavni program UMS-a i srednje škole „Artimedia“, a nakon otvaranja sledi projekcija filma „Mirko nemirko“.

Film:

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

SVEČANO OTVARANJE 9. KIDS FEST-a, Dom Sindikata, Beograd

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →