10 YEARS OF BASELINE | Get Together EP Launch Party

10 YEARS OF BASELINE
“Get Together” EP Launch Party
Night Club Dandy
Subota 15.03.2014.

CELL D & M-TECH
B2B Vinyl Set
All Night Long

Cena ulaznice:
200 rsd do 01:00
300 rsd od 01:00

Support:
Extra BASS
Happynovisad website
Urban Bug

Baseline kolektiv se okupio 2004. godine u nameri da prezentuje drum and bass kulturu u Novom Sadu. Organizaciju čine : M-Tech, Double B, Lemon, Cell D (Roy Fokker, X-Coast), Rasheed , Shpira, konsultant – Shef i dizajner Harvester.
Baseline ove godine obeležava jubilej – 10 Years Of Baseline, nizom događaja kojim će se predstaviti rad organizacije. U ponedeljak 10.marta izlazi EP “Get Together” – koji prezentuje drum&bass presek producentskog rada dvojca koji čine Cell D & M-Tech u periodu od 2005. do 2008. godine. Promo žurka izdanja održaće se u subotu 15. marta u novosadskom klubu “Dandy”, ekskluzivnim šestosatnim B2B vinyl setom kojim će nas Cell D & M-Tech vratiti u period kada se muzika miksala i slušala sa ploča.

Get Together EP free download:
https://soundcloud.com/m-tech/sets/cell-d-mtech-get-together-ep/s-kaXcg

U prethodnih deset godina, uspeli su da novosadsku klupsku scenu podignu na viši nivo organizovanjem velikih događaja, na kojima su nastpili mnogi izvođači sa regionalne i globalne muzičke scene: Gein, Bad Company, TeeBee, Phace, Concord Dawn, Jade, Boj Lucki, Nookie, Big Bud, Redeyes, Ricky Force, Ulterior Motive, Implex, dBridge, Remarc i mnogi drugi.

Vremenom su proširili svoje muzičko delovanje, tako da pored drum and bass i jungle zvuka, prezentuju i ostale žanrove alternativne elektronske muzike kao što su : bass, dubstep, garage, house, funk, electro,oldschool rave i techno.

Baseline kolektiv je pokrenuo više muzičkih serijala, koji predstavljaju sinonim za dobro organizovanu zabavu u Novom Sadu: As We Do, Paklena Zima, Back2Back Sessions, Extra Bass, Drum & Funk, kao i popularni klupski hepening – Deathmatch u saradnji sa organizacijom Happynovisad. Baseline aktivno učestvuje u stvaranju programa najprogresivnije bine Exit festivala – Happynovisad stage.

Baseline DJ’s su nastupali na svim vodećim festivalima u Srbiji i regionu: Exit festival, Share Conference, Dimensions festival, Illectricity festival, Mikser, Broken Balkanz, Trenchtown i Ritual Fest.

Danas, Baseline predstavlja sinonim za dobru žurku i ekipu koja će Vas uvek iznenaditi sa novom muzikom.

Očekujte još mnogo iznenađenja u narednom periodu povodom desetogodišnjice Baseline kolektiva.

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Planiraju posetu (1)

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

10 YEARS OF BASELINE | Get Together EP Launch Party, Night Club Dandy, Novi Sad

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →