AIESEC- Career Insight

Upoznajte svoje buduće poslodavce!

Projekat ‘’Career Days’’ koji tradicionalno dvadesetu godinu zaredom organizuje studentska organizacija AIESEC, vam predstavlja jednodnevni događaj „Career Insight“. Studenti će 25. marta u Domu omladine Beograda moći da se informišu o kompanijama i o pozicijama koje te kompanije nude, kao i o uslovima koji su potrebni za svaku od njih. Događaj je otvorenog tipa, nije potrebna prijava, a svi zainteresovani studenti mogu posetiti Dom Omladine u periodu od 11-17 časova.

Kompanije koje ove godine učestvuju na projektu i koje će ponuditi poslovne prilike studentima jesu: “Coca Cola H.B.C”, “DelHaize Serbia Group”, “Telesign”, “IDEA”, “PwC”, “KPMG”, “E&Y”, “METRO”, “InfoBIP”, “TMF Group”, “Heineken”, “PepsiCo Srbija”, “SIKA”, “Societe Generale” i “Sberbank”. Svaka od ovih kompanija nudi određeni broj praksi i zaposlenja i 25. Marta, u Domu Omladine će biti na raspolaganju studentima koji žele da se dodatno informišu oko otvorenih pozicija i uslova zapošljavanja.

Po prvi put ove godine, „Career Days“ pruža priliku inostranih praksi preko „Global Talent“ programa. Ovaj program pruža priliku rada u struci, primenu znanja stečenog na fakultetu i preduzimanje prvih koraka u budućoj karijeri. Radom u internacionalnom okruženju, stiče se mogućnost upoznavanja sa kulturom, običajima i tradicijom zemalja, usvaršavanjem jezičkih sposobnosti i kasnije implementacije inovativnih metoda i inicijativa pri povratku u Srbiju. Svi studenti zainteresovani za program inostranih praksi moći će da se informišu na samom događaju, gde će posebno mesto imati predstavnici „Global Talent“ tima i biti tu da odgovore na sva pitanja.

Detaljnije informacije o ‘’Career Days’’ projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.careerdays.rs. Ukoliko si zainteresovan za učešće na projektu i sticanje novih veština, možeš se prijaviti na sledećem linku:

www.careerdays.rs/ostavi-cv/

AIESEC je najveća internacionalna organizacija na svetu vođena od strane studenata koja postoji u 124 zemlje. Sa preko 80 000 članova je vodeća svetska studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale kroz programe internacionalnih praksi, kao i rada na društveno korisnim projektima. U Srbiji AIESEC postoji 60 godina i u tom periodu ova organizacija omogućila je mladima da putuju i rade, usavršavaju jezike, upoznaju različite kulture i sklope prijateljstva koja traju ceo život.

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

AIESEC- Career Insight, Dom Omladine, Beograd

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →