Premijera hit komedije PIDŽAMA ZA ŠESTORO

Premijera predstave Pidžama za šestoro u prvoj koprodukciji Knjaževsko-srpskog teatra i Kraljevačkog
5. maj 2015. godine

Predstava Pidžama za šestoro Mark Kamelotija u režiji Nenada Gvozdenovića biće premijerno izvedena na sceni Knjaževsko-srpskog teatra 5. maja. Ovo je prva koprodukcija dva pozorišta kojom Knjaževsko-srpski teatar najavljuje početak dugogodišnje regionalne saradnje u domenu pozorišne produkcije.
Prema rečima direktora najstarijeg pozorišta u Srbiji mr Voja Lučića, za Knjaževsko-srpski teatar je značajno uspostavljanje partnerstava sa drugim pozorištima posebno sa onim pozorištima koji se nalaze u blizini Kragujevca kao što je slučaj sa kraljevačkim. Na ovaj način, kroz koprodukciju, dva pozorišta ujedinjuju svoje resurse kako umetničke tako i materijalne. Koprodukcija predstavlja jedan od najpoželjnijih modela za prevazilaženje krize u pozorišnoj produkciji koja je uzrokovana, pre svega, nedostatkom budžetskih sredstava, zaključio je Lučić.

Predstava Pidžama za šestoro koja će premijerno biti izvedena na sceni Knjaževsko-srpskog teatra 5. maja svoju kraljevačku premijeru je imala pre sedam dana.
U ovoj urnebesnoj komediji igraju Miloš Krstović, Nikola Milojević, Gorica Dinulović, Biljana Konstantinović, Milena Jovašević i Predrag Pavlović. Scenografiju potpisuje Milivoje Štulović, kostime Ana Kolbjanova, a autor muzike je Dragoslav Tanasković.

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Novosti o događaju (1) Sve Foto (1)

  1. Joe pre oko 3 godine:

    • Premijera hit komedije  PIDŽAMA ZA ŠESTORO

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

Premijera hit komedije  PIDŽAMA ZA ŠESTORO, Knjaževsko-srpski teatar , Kragujevac

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →