Uskršnji popust - Ko je bio Isus iz Nazareta? Saznajte...i živite po Njegovom učenju!

Poštovani čitaoci i ljubitelji knjiga Gabriele izdavaštvo Reč, Uskršnji popust od 20% za sva naša izdanja, počeo je 24.03. i traje sve do 24.04.2018!

Već skoro 2000 godina tzv. Hrišćanstvo govori o tome da je Isus iz Nazareta vaskrsnuo na Uskrs. Takozvani Hrišćani širom sveta slave praznik Uskrs pompeznim ritualima. Da li je ovo sećanje na uskrsnuće Isusa iz Nazareta možda postalo spoljašnji ritual bez smisla?

Zamislimo sebi živo: Ko je bio Isus iz Nazareta? On je bio sin Božji, otelovljen u čoveku Isusu koji je na Zemlju došao pre otprilike 2000 godina da bi sve ljude učio Istini iz Nebesa i da bi im približio Boga Ljubavi i dobrote.

Isus iz Nazareta je učio ljude ljubavi prema Bogu i prema bližnjima a i ljubavi prema životinjama, prema svima stvorenjima i živeo je tu ljubav. Učio ih je ljubavi prema neprijatelju, zahtevao od njih da praštaju i da mole za oproštenje.

Ne propustite! Besplatna ponuda !

Saznajte detaljnije i živite po učenjima Isusa iz Nazareta objavljenim u brojnim knjigama, CD-ovima, DVD-ima datim preko aktuelnog Božjeg proroštva za današnje vreme!

Prijavite se na našu Mailing Listu i preuzmite besplatna PDF poglavlja za probno čitanje naših knjiga i MP3 snimke za probno slušanje naših CD-ova, DVD-ja tako što ćete poslati blanko e-mail na email adresu:

[email protected]

ili se prijavite preko formulara na sajtu

Posetite takođe i našu biblioteku-čitaonicu Multimedijalni centar Reč u ul. Vojvode Šuplljikca 6 u Beogradu četvrtkom od 16 do 20 h prelistajte, pročitajte, poslušajte sve knjige, CD-ove ili DVD-je koji Vas interesuju i iskoristite Uskršnji popust od 20% na sva naša izdanja. Pogledajte Cenovnik naših izdanja.

Iskoristite Uskršnji popust od 20% koji traje od 24.03. do 24.04.2018.
i naručite naša izdanja na neki od sledećih načina:

Telefoni: 064/044-18-02 i 069/751-192
E mail: [email protected]
Web: Online naručivanje
Preko naše knjižare-biblioteke-čitaonice Multimedijalni centar Reč u
ul. Vojvode Šuplljikca 6 u Beogradu četvrtkom od 16 do 20 h

Srdačan pozdrav,
Vaš tim Gabriele Izdavaštvo Reč

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Novosti o događaju (2) Sve Izmene (2)

  1. Zoran M. pre oko 1 godine:

    Nova verzija opisa.
  2. Zoran M. pre oko 1 godine:

    Promena slike.

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

Uskršnji popust - Ko je bio Isus iz Nazareta? Saznajte...i živite po Njegovom učenju!, Multimedijalni centar Reč, Beograd

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →