Duhovno školovanje Unutarnjeg puta u kosmičku svest na stupnju REDA

Dragi prijatelji Gabriele Izdavačke kuće Reč, dragi posetioci, imamo radost da Vas obavestimo da se nastavlja duhovno školovanje Unutarnjeg puta put u kosmičku svest na Stepenu Reda preko niza duhovnih lekcija i vežbi. Novi 19. čas Unutarnjeg puta na Stepenu Reda održaće se 04. oktobra 2018 u 18h u prostorijama biblioteke Multimedijalni Centar Reč u Vojvode Šupljikca 6, Beograd.

Mi Vam želimo duhovni uspeh i pozivamo Vas da nam se pridružite na putu u naše unutarnje u ljubavi i zahvalnosti prema Bogu u Hristu, koji nam je poklonio ovaj neposredni put ka srcu Božjem, našem večnom Ocu.

Na prvom stepenu Unutarnjeg puta, na Stepenu Reda, učimo se da dovodimo u red svoje misli, obuzdavamo govor, oplemenjujemo čula i usmeravamo ih u unutarnje. Ovde glasi pravilo: Prepoznaj samog sebe! To znači: Potrebno je prepoznati i savladati sve slabosti, sklonosti, navezanosti, mišljenja i predstave – tako što ih predamo Hristu i prepoznato negativno više ne ponavljamo.

Saznajte više o školovanju Unutarnjeg puta u kosmičku svest i o prethodnim časovima koje ste propustili >>

Školovanje je potpuno besplatno! Uključite se!

Razglasi ovaj događaj! Eksportuj u kalendar

Izmeni podatke o događaju

Planiraju posetu (1)

Novosti o događaju (2) Sve Izmene (2)

  1. Zoran M. pre 7 meseci:

    Naziv: Uključite se u duhovno školovanje Unutarnjeg puta u kosmičku svest na stupnju REDA → Duhovno školovanje Unutarnjeg puta u kosmičku svest na stupnju REDA

  2. Zoran M. pre 7 meseci:

    Nova verzija opisa.

Želiš da dodaš nešto? Prijavi se ili otvori nalog.

Duhovno školovanje Unutarnjeg puta u kosmičku svest na stupnju REDA , Multimedijalni centar Reč, Beograd

Ostali događaji na ovom mestu

Saznaj više o ovoj lokaciji i pronađi ostale nastupajuće događaje →