← pogledaj sva mesta 366 pregleda

Štab Pogon

Štab Pogon, Pančevo

Štab Pogon

Na početku i kraju Trga kralja Petra I, u zgradi koja 250 godina prati život Pančeva, nastala je ugostiteljska radnja Štab Pogon, osnovana pre više od godinu dana samo sa jednim ciljem - da u kućnoj atmosferi poveže dobru muziku i opuštene ljude. Svojim enterijerom Pogon ne nudi ništa više od onoga što ne možeš sam da napraviš ili nađeš na tavanu ili otpadu, i ovim želi da usmeri ljude u čaroliju jednostavnog života i provoda. Upravo iz tog razloga gosti Štaba uvek su dobro raspoloženi, iskreni i nije ih sramota ako igraju jer ih je pesma pogodila.

Bez preteranog filozofiranja Pogon se orijentiše na kvalitetne rakije, dobru kafu i odabrane koktele, pa je zato svaki od ovih proizvoda predstavljen različitim promocijama na dnevnom nivou po veoma pristupačnim cenama. Sa stotinak događaja od osnivanja i isto toliko različitih imena iz različitih krajeva Srbije, ali i sveta, od samog početka publika u Štabu ima priliku da se intimno upozna sa trenutnom aktuelnom muzičkom scenom. Sirov i nedovršen, svojim ponekad mračnim enterijerom, odabirom DJ-eva i bendova, Štab Pogon želi samo jedno – fuziju prostora, zvuka i publike.

Izmeni podatke o ovom mestu

20. Maj 2017. 22:00

Random by Dymo with C… Štab Pogon, Pančevo

Vikend serijal u Štab Pogonu završavamo Randomom. Dymo i njegov gost, vršački di-džej Cookie, puštaće house, tech house i progressive. Vidimo se! &#…

Fanovi

Još uvek nema fanova mesta. Postani prvi!