← pogledaj sva mesta 2642 pregleda

Klub Soba

Klub Soba, Zagreb

Udrugu smo osnovali još u kolovozu 2006.g. s prvotnim ciljem promicanja glazbene kulture, te likovne i filmske. Nakon što smo osigurali potrebna sredstva za održavanje koncerata, s aktualnim radom smo započeli u listopadu 2006. g.

Sjedište udruge nalazi se u Magazinskoj cesti 7. Radi se o klupskom prostoru od 260 kvadrata koji omogućava, osim koncerata, i provedbu izložbi te filmskih projekcija. Danas, uoči godinu dana našeg postojanja, ponosni smo što možemo reći da postoji jedan velik i lijepi broj naših vjernih i dragih članova udruge koji nas svojom prisutnošću i pozitivnim reakcijama, a isto tako i sugestijama i kritikama uveseljavaju i omogućuju da održavamo naš rad, i stalno ga poboljšavamo.

Ova stranica je nastala upravo kao rezultat i dobra volja dragih nam ljudi koji dijele s nama želju da se ovih posljednjih godinu dana produži, i da omogućimo svima da dođu i vide o čemu se točno radi, a našim dragim gostima olakša informiranje o svim događanjima i općenitom programu unutar naše Sobe. Galeriju slika naše udruge možete pogledati OVDJE .

Predsjednik udruge: Mario Predrijevac
Potpredsjednik udruge: Ana Popović
Tajnik udruge: Stjepka Popović

Postanite članom udruge !

Godišnja članarina iznosi 100 kn.
Privilegije članova udruge:aktivno sudjelovanje u radu udruge ( ideje, prijedlozi..)
Razni popusti i besplatne ulaznice za redovna događanja ( svirke petkom i subotom) uz predočenje članske iskaznice.
Broj žiro računa udruge : 2484008-1103819236
Članske iskaznice izrađujemo po primitku uplate.

[email protected]

Izmeni podatke o ovom mestu

Fanovi

Još uvek nema fanova mesta. Postani prvi!