← pogledaj sva mesta 2563 pregleda

Exit Music Live stage

Exit Music Live stage, Novi Sad

Exit Music Live bina i ove godine donosi nove sveže zvuke i imena za koja ćete tek čuti. Kao i za sva prethodna izdanja Exit festivala, i ove godine otvaramo vrata za sve zainteresovane solo izvođače, bendove i disk džokeje koji su na konkursu dobili šansu da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primete menadžeri, booking agenti i novinari iz celog sveta.

Ove godine na konkurs se prijavilo oko 500 prijavljenih izvođača za nastup na Exitu, a odabrano je 25 bendova i 7 DJeva. Mnogi bendovi koji su već imali svoje naloge osvežili su svoje muzičke profile i prijavili se na konkurs i ove godine. Na exitmusic.tv svi možete poslušati njihove radove i pregledati njihove profile, čisto da znate kome da date šansu.

Mladim novim snagama na ovoj bini pridružiće se i eminentni domaći bendovi E-Play i Overdrive, čiji su albumi ponosna izdanja Exit Online etikete.

Na festivalu bine na kojima se uči nešto novo o muzici nisu novina, a Converse Exit Music Live je ona koja svakako prednajči svojom svežinom, jer bendovi koji na njoj nastupaju upravo na njoj dobijaju svoju prvu veliku šansu. Dođite da podržite svoje prijatelje i naučite nešto.

Izmeni podatke o ovom mestu

12. Jul 2010. 01:30

the martians Exit Music Live stage, Novi Sad

hell punk