Radio AS FM

Radio AS FM je bio na 5 dešavanja, dok ih je najavio 317. Sem toga objavio je i 88 novih mesta. Do sada nije imao komentara. Čekamo da kaže koja su mu omiljena mesta.

Radio AS FM ima 12 kontakata:

avatar Dajana Dmitrovic

Dajana Dmitrovic

out sam

nepoznat broj godina, Beograd, Srbija

avatar Dorian

Dorian

30 godina, Vrsac, Srbija

avatar Fotomaraton

Fotomaraton

Manifestacija namenjena ljubiteljima fotografije, koju organizuje ASPECT agencija. Učesnici imaju zadatak da naprave fotografije na unapred zadate teme, a po završetku manifestacije sve fotografije pregleda stručni žiri i dodeljuje nagrade najboljim autorima.

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

avatar Fusion

Fusion

Pop-punk bend iz Novog Sada, uvek otvoren i raspolozen za svirke i saradnju sa drugim bendovima. Kontakt e-mail: [email protected] http://www.facebook.com/fusion.ns

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

avatar GoranOxytocin

GoranOxytocin

nepoznat broj godina, Zrenjanin, Srbija

avatar Likovni salon

Likovni salon

U okviru Kulturnog centra Novog Sada se nalazi galerija „Likovni salon KCNS”, koja svoj program već godinama kreira oslanjajući se na izlagačku tradiciju galerijskog prostora, čija je koncepcija zacrtana 1. decembra 1954. godine na „Sastanku za diskusiju o listu i salonu za likovne umetnosti”. Urednički koncept daje stratešku orijentaciju prema problemu iz samog jezika vizuelnih disciplina. Ekspozicije se baziraju na autorima srednje i mlađe generacije otvorenim ka inovativnom i spekulativnom kreativnom činu. Kao autor koncepta i akcentovanog vizuelnog temata, odgovorni urednik likovnog programa, poziva veći broj autora koji čine osnovu programa, a ujedno ostavlja i mogućnost za saradnju drugim autorima da participiraju u programu, shodno projektu. U toku kalendarske godine predviđeno je 25 autorskih izložbi umetnika mlađe i srednje generacije iz zemlje i inostranstva.

64 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Tomislav Simić

Tomislav Simić

- (web)Programmer - D&B DJ

35 godina, Novi Sad, Srbija

korisnička slika