Škola nemačkog jezika BERLIN nudi najpovoljnije cene kurseva nemačkog jezika u Novom Sadu. Ukoliko se odlučite da pohađate neki od naših kurseva nemačkog jezika nudimo Vam MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE, a udžbenik i radna sveska kao i dodatni materijali za nastavu su uračunati u cenu kurseva.

Osetite duh Berlina u Novom Sadu,
ostvarite Vaše ambicije uz pomoć našeg talenta!

Škola nemačkog jezika BERLIN
Ulica Laze Kostića 8/1
21000 Novi Sad
Tel: 021 31 056 31
Mob: 060 31 056 31
E-mail: [email protected]
Web: www.skolanemackogberlin.com
www.berlin.360.rs

BERLIN - Škola nemačkog je bio na 5 dešavanja, dok ih je najavio 24. Sem toga objavio je i 1 novo mesto. Napisao je 2 komentara. Kaže da voli 1 mesto.

BERLIN - Škola nemačkog ima 7 kontakata:

avatar akustika.

akustika.

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

avatar Feelgood Fest Sombor

Feelgood Fest Sombor

Spremajte se za novi Feelgood festival. Desetu godinu za redom Vas polivamo masnim zvukom i lirikom. Nema razloga da ne dođete ukoliko Vas interesuje distorzija, kečina, growl, scream i ostale divote kojima se čuva kulturna baština jednog grada sa tradicijom. Očekujemo Vas u što većem broju... Feelgood Fest 010 u Sokaku Petra Drapsina 2 25000 Sombor Ulaz za oba dana je besplatan. Na ulazu ce biti istaknuta kutija za dobrovoljne priloge. U subotu, drugi dan, posle nastupa bendova bice organizovano takmicenje u sviranju vazdusne gitare (AIR GUITAR) uz nagrade za prva tri mesta. Dodjite da nastavimo tradiciju! Don Gatto- Madjarska Sacramental Blood - Beograd Necropolis - Novi Sad Neprijatelj Prelazi Zeku - Novi Sad Alitor - Indjija Dzedalji - Sombor Bitange - Apatin Project Ramones - Sombor Awaited - Apatin Zloupotreba Sluzbenog Polozaja - Sombor Prljava Garaza HC - Stanisic Sakagija - Sombor — with Skam Kruv and Kafana U Sokaku in Sombor.

nepoznat broj godina, Sombor, Austria

avatar Likovni salon

Likovni salon

U okviru Kulturnog centra Novog Sada se nalazi galerija „Likovni salon KCNS”, koja svoj program već godinama kreira oslanjajući se na izlagačku tradiciju galerijskog prostora, čija je koncepcija zacrtana 1. decembra 1954. godine na „Sastanku za diskusiju o listu i salonu za likovne umetnosti”. Urednički koncept daje stratešku orijentaciju prema problemu iz samog jezika vizuelnih disciplina. Ekspozicije se baziraju na autorima srednje i mlađe generacije otvorenim ka inovativnom i spekulativnom kreativnom činu. Kao autor koncepta i akcentovanog vizuelnog temata, odgovorni urednik likovnog programa, poziva veći broj autora koji čine osnovu programa, a ujedno ostavlja i mogućnost za saradnju drugim autorima da participiraju u programu, shodno projektu. U toku kalendarske godine predviđeno je 25 autorskih izložbi umetnika mlađe i srednje generacije iz zemlje i inostranstva.

64 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Muzička škola "Isidor Bajić"

Muzička škola "Isidor Bajić"

Osnovana 1909. godine na inicijativu ISIDORA BAJIĆA, muzičkog pedagoga, kompozitora, melografa i organizatora muzičkog života.

20 godina, Novi Sad, Srbija

avatar rokic

rokic

http://twitter.com/rokic

35 godina, Beograd, Srbija

avatar shizika

shizika

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

korisnička slika