PitchWise Pičvajz

Pitchwise je brend nastao sa ciljem da osveži klonulu scenu noćnog života u Novom Sadu a i šire.
Baziran na muzici koja se vrti po najboljim svetskim klubovima i festivalima, uz odlično ozvučenje koje pravi apsolutni PIČVAJZ na danceflooru!

Na PitchWise-u ćete doživeti atmosferu festivala kao što su Tomorrowland, Ultra Festival, Sensation, Tomorrowworld a čuti pesme producenata i dj-eva kao što su Hardwell, Tiesto, Axwell, Eric Prydz, Armin Van Buuren, Steve Angello, Showtek, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, John Dahlback, Chris Lake, Kryder, Tom Staar, itd..

PitchWise je namenjen isključivo party manijacima, osobama željnih ludog provoda i festivalske atmosfere, koje se provode uz žanrove kao što su: Progressive House, Electro House, House, Drum-n-bass, Dubstep, Trance itd..

Osnivači i rezidenti PitchWIse-a su Darćela i Packela, novosadski dvojac podržan od strane producenata i dj-eva: Maor Levi, Gregor Salto, Antillas, The Chainsmokers, Helena, Maison & Dragen, Mattise & Sadko, Quentin Mosimann, Simon De Jano, Skitzofrenix, Beltek, Disfunktion, Lunde Bros, Landis, Ridney, Dem Slackers, Delayers, Big Aly...
Njih možete pratiti na: https://www.facebook.com/darcelapackelaofficial
Njihove mixeve možete poslušati na: https://www.mixcloud.com/darcelapackelaofficial/

PitchWise je bio na 1 dešavanju, dok ih je najavio 1. Do sada nije imao komentara. Čekamo da kaže koja su mu omiljena mesta.

korisnička slika