Baseline Crew

Baseline Crew je bio na 125 dešavanja, dok ih je najavio 57. Sem toga objavio je i 1 novo mesto. Napisao je 7 komentara. Kaže da voli 6 mesta.

Baseline Crew ima 28 kontakata:

avatar blv

blv

www.glupasam.co.ja

25 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Boris

Boris

http://borris.tumblr.com/ http://soundcloud.com/jackiedagger

32 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Club Quarter

Club Quarter

Koncertni prostor u Novom Sadu koji čekamo godinama. Konačno! I naravno - jako dobri koncerti! Ulaznice u prodaji na Gigstix prodajnim mestima.

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

avatar dieKatze

dieKatze

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

avatar Dj Sanj'caa

Dj Sanj'caa

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

avatar Dragan Babić

Dragan Babić

http://draganbabic.com/

36 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Dusan Maric

Dusan Maric

http://activeCollab.com

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

avatar Gojko Erić

Gojko Erić

Bavimo se ventilacijom i klimatizacijom od izrade projekta do finalne ugradnje opreme. Naša ciljna grupa su ugostiteljski objekti, laboratorije, kancelarije, proizvodni pogoni, štamparije, itd. U ventilacione sisteme ugrađujemo elektrostatičke filtere za skupljanje masnoća i filtere od aktivnog uglja za neutralisanje mirisa. Po narudžbini izrađujemo ventlacione kanale i haube za ugostiteljske objekte. Posedujemo licencu za izvođenje radova, koja je prihvaćena od strane Ekološke Inspekcije. Vršimo i prodaju ventilatora i klima uređaja na malo i veliko.

37 godina, Beograd, Srbija

avatar Jana

Jana

37 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Jovana Vučetić

Jovana Vučetić

‎''spuštena larva s ogromnim prozornim krilima''

30 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Likovni salon

Likovni salon

U okviru Kulturnog centra Novog Sada se nalazi galerija „Likovni salon KCNS”, koja svoj program već godinama kreira oslanjajući se na izlagačku tradiciju galerijskog prostora, čija je koncepcija zacrtana 1. decembra 1954. godine na „Sastanku za diskusiju o listu i salonu za likovne umetnosti”. Urednički koncept daje stratešku orijentaciju prema problemu iz samog jezika vizuelnih disciplina. Ekspozicije se baziraju na autorima srednje i mlađe generacije otvorenim ka inovativnom i spekulativnom kreativnom činu. Kao autor koncepta i akcentovanog vizuelnog temata, odgovorni urednik likovnog programa, poziva veći broj autora koji čine osnovu programa, a ujedno ostavlja i mogućnost za saradnju drugim autorima da participiraju u programu, shodno projektu. U toku kalendarske godine predviđeno je 25 autorskih izložbi umetnika mlađe i srednje generacije iz zemlje i inostranstva.

64 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Marko Valentini

Marko Valentini

Prvi kontakt sa miksetom kada je ostvario bilo je to, to. Od tog trenutka vise izlasci nisu bili isti, sve se pocelo menjati svaku pesmu, set cuo sam drugacije... Tu pocinje nova era za mene pocinjem sa DJingom uskoro dobijam sansu na klizalistu ledeni svet, gde se ja i jos par drugara okupljamo u organizaciju ( Ice New Now ) i vrsimo promociju klizanja na jedna zanimljiv nacin, organizovajuci zurke. Posle klizalista pocinjemo da radimo zurke po klubovima, humanitarnog karaktera u cilju suzbijanja narkomanije, Nakon toga pocinje samostalno bez icije pomoci da nastupam po novosadskim klubovima. Born in Novi Sad 1991. It deals with the DJ-ing for 4 years .... Always in your life, strive to be different from the others, it's a little harder to DJing because people need a lot of time if you accept different again because I find I have a similar and yet all different, playing a very commercial things up with some very renowned not put that throughout the atmosphere and take on a new dimensio

2018 godina, Novi Sad, Srbija

avatar MilosWS

MilosWS

Producent i DJ http://soundcloud.com/subview-dnb http://soundcloud.com/wsd-dub

77 godina, Novi Sad, Srbija

avatar mrkva

mrkva

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

avatar Nemanja Vaskovic

Nemanja Vaskovic

http://www.twitter.com/jung_b

32 godina, Beograd, Srbija

avatar Ognjen Tomasevic

Ognjen Tomasevic

www.myspace.com/schwarglla

31 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Share Conference

Share Conference

SHARE Conference je nova forma festivala pokrenuta od strane State of Exit Fondacije. Po prvi put u regionu istovremeno ćemo okupiti međunarodne zvezde internet i društvenog aktivizma, umetnike iz sfere novih medija i priznate muzičare. Inovativna SHARE by Day edukativna platforma i intenzivne SHARE by Night with Tuborg žurke, predstavljaju dve programske celine festivala. Kroz forme nastupa, predavanja, radionica i izložbi koje će voditi predstavnici giganata kao što su Google, Harvard, MIT , marketinški magovi iz tima Baraka Obame, Beograd će postati mesto razmene novih znanja, ideja i zabave. Dom Omladine sa 3 sale je centralna lokacija festivala, a još 8 beogradskih klubova ugostiće oko 700 regionalnih lidera mišljenja i 15.000 domaćih i inostranih posetilaca. Jedinstvena narukvica predstavlja ulaznicu za preko 100 dešavanja u okviru festivala. Ideologija projekta SHAREConference je u slobodnoj razmeni ideja, informacija i kulturnih proizvoda. SHARE će raditi na podsticanju ideje društvene solidarnosti, ohrabrujući druge da podele svoje iskustvo, znanje i kao do sada - dobru muziku.

38 godina, Beograd, Srbija

avatar Shiny_D

Shiny_D

nepoznat broj godina, Niš, Srbija

avatar shmizzl

shmizzl

style pimper

30 godina, Novi Sad, Srbija

avatar sofiJah

sofiJah

33 godina, Beograd, Srbija

avatar Stavro Snegovol

Stavro Snegovol

i do stuff..

31 godina, Novi Sad, Srbija

avatar supreme factory

supreme factory

www.supremefactory.org

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

avatar Tomislav Simić

Tomislav Simić

- (web)Programmer - D&B DJ

35 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Vukashin Vojvodicj

Vukashin Vojvodicj

TALAS zbirka poezije pisane u periodu od 1996. do 2006. OBJAVLJENA 27.10.2007. KLAN I BANDA OD JEDNOG ČLANA : varijacije na temu: Draško Redjep strana 352 Vukašin Vojvodić OBJAVLJENA 03.12.2008. BUDI MOJE SUNCE zbirka poezije i proze pisane u periodu od 2006. do 2009. OBJAVLJIVANJE U TOKU BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA 2009. LJUBAV PREMA PISANJU... INTERESOVANJE TRAZHIM U MUZICI I DJ-ingu..

39 godina, Novi Sad, Srbija

avatar YL.

YL.

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

korisnička slika