BitefArtCafe

Najkvalitetnije svirke
u službi dobrog provoda!

Znate gde je dobro!
Mi smo Vaš
BITEFARTCAFE

Info / reserve
063.594.294
063.594.054

Web: www.bitefartcafe.rs
http://www.facebook.com/bitef

BitefArtCafe je bio na 25 dešavanja, dok ih je najavio 835. Sem toga objavio je i 2 novih mesta. Do sada nije imao komentara. Kaže da voli 1 mesto.

BitefArtCafe ima 9 kontakata:

avatar dear2world

dear2world

nepoznat broj godina, Beograd, Srbija

avatar Helena Lazetic

Helena Lazetic

nepoznat broj godina, Beograd, Srbija

avatar Institut za transfuziju krvi Srbije

Institut za transfuziju krvi Srbije

Potrebe za krvlju i krvnim produktima jedne zemlje zavise od broja stanovnika, broja bolničkih kreveta i vrsta medicinskih usluga koje se primenjuju u toj sredini. Plan potreba se donosi na osnovu uvida u godišnju potrošnju krvi u proteklom periodu. U našoj zemlji potrebno je da bude 40 DK na 1000 stanovnika (4%), a taj procenat se godinama kreće oko 3%.

nepoznat broj godina, Beograd, Srbija

avatar Likovni salon

Likovni salon

U okviru Kulturnog centra Novog Sada se nalazi galerija „Likovni salon KCNS”, koja svoj program već godinama kreira oslanjajući se na izlagačku tradiciju galerijskog prostora, čija je koncepcija zacrtana 1. decembra 1954. godine na „Sastanku za diskusiju o listu i salonu za likovne umetnosti”. Urednički koncept daje stratešku orijentaciju prema problemu iz samog jezika vizuelnih disciplina. Ekspozicije se baziraju na autorima srednje i mlađe generacije otvorenim ka inovativnom i spekulativnom kreativnom činu. Kao autor koncepta i akcentovanog vizuelnog temata, odgovorni urednik likovnog programa, poziva veći broj autora koji čine osnovu programa, a ujedno ostavlja i mogućnost za saradnju drugim autorima da participiraju u programu, shodno projektu. U toku kalendarske godine predviđeno je 25 autorskih izložbi umetnika mlađe i srednje generacije iz zemlje i inostranstva.

63 godina, Novi Sad, Srbija

avatar Ljiljana Borčić

Ljiljana Borčić

activities: illustration, painting, graffiti, bodypainting, make-up, fashion styling, modeling etc. websites: http://ljiljanaborcic.daportfolio.com http://ljiljanaborcic.deviantart.com http://ljiljanaborcic.slide.com http://www.iqons.com/Ljiljana+Borcic http://www.flickr.com/people/ljiljanaborcic http://www.facebook.com/ljiljanaborcic

nepoznat broj godina, Beograd, Srbija

avatar Nebojsa Radovic

Nebojsa Radovic

Animator ljudskih duša

33 godina, Beograd, Srbija

avatar Ritmo Orgazmo

Ritmo Orgazmo

http://www.youtube.com/watch?v=Ll1dj5Z4NTQ

nepoznat broj godina, Novi Sad, Srbija

avatar Tanja

Tanja

nepoznat broj godina, Beograd, Srbija

korisnička slika